De Zagerij Utrecht is met haar hoge plafonds, authentieke ramen, materialen en robuuste inrichtingen één van de laatste stukjes industrieel erfgoed binnen Utrecht.

Wij zijn zeven dagen in de week geopend vanaf 10:00u, voor laat ontbijt, lunch, borrel & diner. 

In ons café gedeelte kunt u terecht voor een kop koffie met huisgemaakte taart, een gezonde lunch of een goed glas wijn met een lekker hapje. Zo serveren wij bijvoorbeeld oesters en Iberico ham, maar natuurlijk ook bitterballen en nacho’s. 

Ook uitgebreid dineren is mogelijk in ons restaurantgedeelte waar je plaats neemt naast onze open keuken. Op onze menukaart vind je veel groente en vegetarische gerechten. Uiteraard serveren wij ook verrassende vis- en vleesgerechten. 

Menu van de chef:

3 gangen €34

4 gangen €39

5 gangen €46

Onze á la carte kaart vindt u onder het kopje "menu" bovenaan deze site.  

 

In de buurt zijn er genoeg parkeermogelijkheden voor de auto. Zelfs de boot kan aangemeerd worden aan ons terras!

Vanaf het nieuwe station Vaartsche Rijn is het nog geen tien minuten lopen en vanaf Bushalte Tolsteegplantsoen (bus 8) heb je ons in vijf minuten gevonden. Mocht je geïnteresseerd zijn om een borrel of diner bij ons te organiseren neem dan contact met ons op via het contactformulier.  

 


Vacature chef de partie

Wij zoeken

Een chef de partie met relevante ervaring in een zaak vergelijkbaar aan die van de Zagerij. We werken met zowel een a la carte kaart als een wisselend menu buiten de kaart om. Onze keuken is goed op orde, maar we missen nog de schakel tussen onze (sous) chef en net startende zelfstandigwerkend koks. Dus als jij vind dat je iets moet doen met jouw energie & kennis maar ondertussen ook de rust en het overzicht weet te bewaren, dan gaan we graag in gesprek met jou!


Wij bieden

Een 4-daagse werkweek

Inbreng bij het bedenken van nieuwe gerechten

Ruimte om fouten te maken waar jij van wilt leren en jezelf kan blijven ontwikkelen

Met plezier naar je werk komen


Stuur je CV en motivatie naar: info@dezagerijutrecht.nl